Main | Registration | Login | RSSPenktadienis, 2024-05-03, 6:40 AM

Krosnos pagrindinė mokykla


Svetainės meniu
Statistika

Prisijungę dabar: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0
Login form
Main » 2011 » Birželis » 28 » Krosnos futbolistai Alytaus apskrities „EŽIOGOLO“ prizininkai
3:52 PM
Krosnos futbolistai Alytaus apskrities „EŽIOGOLO“ prizininkai
 
 Birželio 18 d. Simno gimnazijos naujame stadione vyko Lietuvos seniūnijų mokyklų futbolo žaidynių „EŽIOGOLAS" finalinis Alytaus apskrities etapas, kuriame varžėsi po stipriausią kiekvienos savivaldybės mokyklos komandą dviejose amžiaus grupėse.
  Finalinėse Alytaus apskrities „EŽIOGOLO" žaidynėse dalyvavo po 5 komandas abejose amžiaus grupėse, kurios dėl nugalėtojo vardo žaidė olimpine minuso sistema. Poros buvo sudarytos pagal komandų skaičių dalyvavusių savivaldybėse.
  1998 metais gimusių ir jaunesnių grupė. Dėl patekimo į pusfinalį žaidė Alytaus vaikų globos namų ir Varėnos „Ryto" vidurinės mokyklos komandos, rezultatu 10 : 1 nugalėjo Alytaus komanda. Pusfinalių poros paaiškėjo po burtų, kurie buvo labai nepalankūs krosniškiams. Ir vyresni, ir jaunesni jau pusfinalyje turėjo susitikti su Simno gimnazijos futbolistais (jaunesnieji 2010m. Lietuvos respublikos čempionai). Krosniškiai jau rungtynių pradžioje išnaudojo puikią progą ir netikėtai išsiveržė į priekį. Atlaikius didžiulį Simno gimnazijos spaudimą Krosnos mokyklos komanda šventė istorinę pergalę prieš simniškius. Visada smagu laimėti prieš čempionus. Kitame pusfinalyje Alytaus vaikų globos namų komanda 5 : 0 laimėjo prieš Druskininkų „Saulės" pagrindinės mokyklos komandą.
  Varžybose dėl trečios vietos simniškiai atsitiesė ir tiesiog sutriuškino druskininkiečius 11 : 0. Finale vyko labai atkakli kova, Krosnos jaunieji futbolininkai neišnaudoję keletos puikių progų rezultatu 2 : 0 pripažino alytiškių pranašumą ir turnyre užėmė aukštą antrąją vietą.
 
  Geriausiu vartininku pripažintas druskininkietis Rytis Pileckas, gynėja – krosniškė Gabrielė Stravinskaitė, saugė – varėniškė Audinga Balionytė, puolėju – simniškis Ignas Botyrius. Rezultatyviausiai žaidė alytiškis Edgaras Miliauskas – 6 įvarčiai.
  1995 - 1997 metais gimusių grupė. Šioje grupėje dėl patekimo į pusfinalį žaidė Druskininkų „Ryto" ir Varėnos „Ąžuolo" gimnazijų komandos, rezultatu 3 : 2 nugalėjo Varėnos komanda. Pusfinalių rezultatai: Alytaus Šv. Benedikto gimnazija – Varėnos „Ryto" gimnazija – 3 : 1 laimėjo Varėna. Kitame pusfinalyje Simno gimnazijos futbolininkai 6 : 0 nugalėjo Krosnos pagrindinę mokyklą.
 
  Varžybose dėl trečios vietos Krosnos komanda paskutinę rungtynių minutę po puikaus V. Ivanausko baudos smūgio sugebėjo išlyginti rezultatą - 1 : 1 ir po baudinių serijos – 3 : 1 nugalėjo Alytaus futbolininkus. Finale kovos nebuvo, simniškiams nugalėjo varėniškius rezultatu – 5 : 0.
  Geriausiu vartininku pripažintas druskininkietis Dovydas Kazakevičius, gynėju – alytiškis Edgaras Aleknavičius, saugu – krosniškis Vytautas Ivanauskas, puolėju – simniškis Justinas Šveiteris. Rezultatyviausiai žaidė varėniškis Žygimantas Ramaška – 5 įvarčiai.
 
  Nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti gražuolėmis taurėmis, diplomais, „Ežiogolo" apyrankėmis, kiekviena komanda gavo po šakotį.
 Krosnos komandoms šis sezonas buvo sėkmingiausias per tris pastaruosius metus. Užsibrėžti tikslai pasiekti su kaupu. Treneris Vaidas Jasevičius didžiavosi savo auklėtiniais. Pergalėmis džiaugėsi ne tik žaidėjai, bet ir ne mažas būrys gerbėjų, tarp kurių ir pats mokyklos direktorius Regimantas Jasevičius bei vieno iš žaidėjų tėtis Vitas Vitkauskas.
  Krosniečiai taip užsidegę futbolo žaidimu, kad birželio 25 dieną ketina dalyvauti Alytuje vyksiančiame „Coca-Cola" savaitgalio futbolo turnyre.
 
Jolita Jasevičienė
Views: 2189 | Added by: seldas | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2011  »
SekPirAntrTrečKetPenktŠešt
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Archyvas
Puslapio draugai
  • Create your own site

  • Copyright MyCorp © 2024
    Free website builderuCoz